Vuonna 1961 Manchester United

Vuonna 1961 Manchester Unitedin scout Pohjois-Irlannissa, Bob Bishop, telegrammed seurojen legendaarinen manageri Matt Busby tilassa epätavallinen jännitystä.

“Mielestäni olen löytänyt teille nero”, hän innokkaasti selitti.

Hänellä oli todellakin. Mutta ei Bishop, Busby eikä kukaan muu olisi voinut kuvitella vaikutusta hänen luuta ja nahkaa, viisitoista vuotta vanha löytö tekisi Manchester United, jalkapallo kaikkialla maailmassa ja koko yhteiskunnalle.

Suosituksesta piispa tämä “nero”, George Best, pakattiin pois Manchester yhdessä toisen mahdollisuuden, Eric McMordie, kahden viikon tutkimuksessa. Fazed niiden matka tuntemattomaan ja heti koti-ikävä nuoret scarpered takaisin Belfast ennen ensimmäisen viikon oli kautta.

Busby oli jo nähnyt tarpeeksi tietää, että yksi näistä nuorista oli syytä jatkaa ja Iso pomo kirjoitti George Bestin isä kehottaen häntä lähettämään hänen poika takaisin Manchester, varmistaa hänelle, että George oli mitä kesti nauttia Nordicbet valoisa tulevaisuus pelin .

Tämä oli hyvin vahva varhainen osoitus Bestin erinomainen kyky. Manchester United Football Club ei yleensä mene käynnissä jälkeen viidentoista-vuotias mies, joka bunked ulos niistä. George Best ei palata, ja voisi helposti sanoa, loppu on historiaa.

Nuori irlantilainen oli luonnollisesti ujo ja hieman levoton, koska hänen aikaisemmin pultti kotiin oli osoittanut, mutta se ei vie hänet kauan asettua enemmän onneksi Manchester palattuaan.

Kerran hän oli pallo hänen jalkojensa George Best oli eri henkilö. Ei vain luottavainen, hän oli ylimielinen Betsson. Äärimmäisen varma omasta kyvystä hän vaati keskeiseen asemaan ja reveled ottaa se.

Tämä asenne ei aiheuttanut tyytymättömyyttä hänen kollegansa kun he heti tunsi uskomattoman lahjoja ja luonnollisesti lykätään niitä. Tämän lisäksi pois kentältä hän oli hiljainen ja suosittu kaikkien kanssa. Heti hänet hyväksyttiin ja arvostettu.
Koska sana nopeasti suodatetaan ensimmäiseen teamers Old Trafford tästä uskomaton lapsi nuorten joukkue ne livahtaa katsomaan häntä kouluttaa ja vasemmalle ravistamalla päätään hänen kykynsä.

Vuonna 1961 Manchester United 5.00/5 (100.00%) 1 vote