Ulemper med skiskyting

Alle disse nyansene må vurderes for å ha en fordel over bookmakeren.

Flere sjanser til gaffel

I skiskyting kan du ta drastiske endringer i koeffisientene i linjen før løpet. Bookmakeren kan legge ut en universell linje lenge før løpet, og før starten begynner du å endre odds basert på de siste nyhetene. Disse er egnede forhold for fangst av gafler.

Det er mulig å fikse høye odds og deretter forsikre dem umiddelbart før løpet eller under det.

Ulemper med skiskyting:

sesong

Biathlon løp går fra november til mars. Det er ingen konkurranse odds bonus om våren og sommeren, noe som betyr at det ikke er noen hendelser i bookmakerenes linje. Det er gunstig for profesjonelle spillere å studere dypt en slags sport, hvis du kan tjene det hele året. Med skiskyting vil det ikke fungere. På slutten av sesongen må bytte til en annen sport, og dette er sprøyting.

Få sendinger

Det er lønnsomt for store TV-kanaler å kjøpe “varme” sendinger. Disse inkluderer fotball, hockey, tennis. Skiskyting vil ikke gi en massiv tilstrømning av publikum, så slike sendinger blir satt på ubeleilige tider eller ikke i det hele tatt. For å holde seg oppdatert med de siste hendelsene må man se på webcast eller lese tekstanmeldelser.

Bookmaker-søk

Ikke alle bookmakere er klare til å gi en linje for skiskyting. For å lage en kvalitetslinje må du bruke analytikernes ressurser. Hvis det ikke er noen innflytelse på slike hendelser norsk casinoguide, jobbet analytikerne forgjeves. Så bookmaker med tap. Og hvis du legger ut linjen som ikke ble utarbeidet, risikerer bookmakeren å miste stor til det bedre, hvem er godt kjent med denne sporten.

Høy margin

Bookmakere som tilbyr en linje som inneholder en skiskyting online betting, går på visse risikoer. Det er en sjanse for at en bedre forstår denne sporten bedre enn en bookmaker-analytiker. Derfor legges en ekstra margin til koeffisientene, som brukes som forsikring i tilfelle bookmakeren mister stor.

Ulemper med skiskyting 5.00/5 (100.00%) 1 vote