Turín FC – HJK Helsinky

Acasă Turin învins în cele din urmă la Helsinki, la prima vedere scor confortabil 2: 0, dar drumul spre era foarte complexă. Star principal al jocului poate fi numit un apărător Molinari, cu excepția primului gol amenințat în mod constant adversarului poartă.

Torino a încercat să cucerească var adversarul său datorită capacităților Martinez, a cărui lovitură Unibet avut portarului Doblas înmugurească cu mari dificultăți. Ulterior corner Granata a ratat. Helsinki, de asemenea, a trebuit să-și apere împotriva atacurilor Amauriho gunner voinic, care a fost responsabil cu demolarea adversarilor linie defensivă. Acum atacantul experiență a fost în căutarea mare apărător talie lung acumulate Darmian, care a luat mingea sub aripa sa și a fugit cu el aproape întregul câmp.

Young fundașul Matteo Darmian includ Unibet după chiru Immobilemu Alessio Cercimu printre alți candidați pentru a trece la o echipa mai mare și a făcut-o bine azi. Fundașul premiat italian echipa națională și exportate mingea și de două ori centrul exact găsit pe cineva din colegii de echipă mai mare. A doua oară a fost un coleg mai în vârstă Molinaro, care este de finisare poziție de mare penal în afara!

Cristian Molinaro a vrut să-și ispășească ezitare sa cât mai curând posibil și pentru bune douăzeci și cinci de metri tras un foc tare, care a fost oprit de bara transversală, dar poarta oaspeților. Nu ar fi fost portarul neajutorat Helsinki. După colțul El Kaddouri a încercat să împingă capul Amauri. Doblas dar a lovit fara probleme. După o jumătate de oră pentru a ajunge în acțiune Amauri, dar atacantul înalt marcat dintr-o poziție clară de ofsaid, astfel Unibet obiectivul său ar putea fi recunoscute.

Chinui el, dar nu trebuie să, pentru că coechipierii săi împinse prin cu un minut mai târziu. Maksimovic Darmiana alunecat în stradă, care pe partea dreapta a marelui pătrat mingea de cealaltă parte a Molinara, care a avut de-a treia perioadă de fructe activitate alezaj – Granata spre deliciul fanilor sai, a rupt în cele din urmă linia defensivă rigid și a condus adversarii.

Molinaro a fost probabil cel mai periculos jucator Unibet de pe teren, pentru că nu prea marcat, el a concurat cu nerăbdare următorul gol. Și poate că le-a dat fault, dar dacă judecătorii neodmával offside greșit experiență italiană. Punctul de cotitură al primei reprize a venit un minut mai târziu, când, când respirații Helsinki la presiune și sa oprit ofensatoare lor înainte Anthony Annan a primit un cartonaș galben.

Cinci minute după schimbarea părți și într-un alternanța forțat mai bune gazde, după o combinație de succes pentru a pune capăt pe partea stângă a casetei primit Cristian Molinaro, care a incercat din greu să ajungă în plasă al doilea gol astăzi. Dedicată dar prea imprecisă. A condus, de asemenea, tineri Mijlocașul Benassimu care a tras de la o distanta mai mare, de asemenea, în afara. După Helsinki, urmatorul eveniment a fost faultat de Demba Savage, care a oprit ilegal Omar El Kaddour. JUDECATORUL lovitură liberă fluiera o defensivă comunicat Unibet perete GRAN prost construite mingea portarului Padelliho. El a excelat dar sarituri perfectă la goalpost. Și că a fost, probabil, momentul cheie al serii, pentru că doar cinci minute mai târziu mingea de Vives primește brazilienii Amaurimu care șut extraordinar de la douăzeci de metri depășind portarul substitut Eriksson!

Amauri a marcat după un gol, desigur, continua sa fie activ, astfel încât după centrare a lui Maksimovic a participat shooter pe umerii lor și a terminat. Din fericire pentru persoane de bullet sa ratat bara. Douăzeci de minute înainte de sfârșitul făcut un tânăr spațiu Benassi mai experimentat Antonio Nocerino, care a fețe noi de energie. În acel moment el a fost pe teren, de asemenea, atacantul Unibet productiv Fabio Quagliarella, care la înlocuit notare Amauriho. Portar padella evident plictisit și a trebuit să fie în mod constant în alertă, dar trebuie remarcat faptul că încercările au fost destul Helsinki scopuri promoționale.

Rate this post