Toinen saksalainen keskikenttäpelaaja

”Juventuksessa” Khedira jatkaa tähän päivään saakka, ja hänellä on sopimus heinäkuuhun 2021 asti. Sillä ei ole ehdottomasti avaintoimijan asemaa joukkueessa, mutta se on osoittautunut hyödylliseksi ja tarpeelliseksi kiertokysymyksissä, ja siksi “vanha allekirjoittaja” tuskin pahoitteli, että hän oli palkannut saamea neljä vuotta sitten.

Emre JAN

Ei Rabio yksin. Juventuksen parhaat pelaajat

Toinen saksalainen keskikenttäpelaaja, jolle Juventus onnistui saamaan ilmaiseksi. Kesällä 2018 Janin sopimus Liverpoolin kanssa päättyi ja Emre ei halunnut allekirjoittaa uutta sopimusta, vaan halusi siirtyä Italiaan Turintsevin riveissä.

Viime kaudella 25-vuotias Canne pelasi 29 ottelua Serie A: ssa, erottamalla neljä maalia ja 1 auttaa. On syytä huomata, että Emren siirtyessä Juventukseen siirtymisarvo markkinoilla oli 30 miljoonaa euroa, ja nyt sen arvioidaan olevan 10 miljoonaa enemmän.

Fernando LIORENTE

Espanjalainen Llorente, joka näytti olevansa kotona yleisurheilun osana, muutti Torinoon kesällä 2014 ja teki 4-vuotisen työsopimuksen. Kahden ensimmäisen kauden aikana hänestä tuli tärkeä joukkueen hyökkääjä, vaikka hän ei osoittanut todella huippuluokkaa.

Elokuussa 2015 Juventus tapasi Llorenten toiveet ja lähetti hänet takaisin Espanjaan, mutta Sevillan joukkoon. Kaiken kaikkiaan “vanhan merkin” osalta Fernandolla oli 92 ottelua kaikissa turnauksissa, joita erottaa 27 maalia ja 10 avustajaa.

Lupaavan ranskalaisen keskikenttäpelaaja Paul Pogban siirtyminen kesällä 2012 Manchester Unitedin vapaaksi agentiksi oli ehkä yksi Turin-klubin historian menestyksekkäimmistä tarjouksista. Pogballe Juventus ei maksanut penniäkään, koska hän oli saanut uskomattoman laadukkaan pelaajan keskikenttään neljäksi vuodeksi, ja sitten myi Fields Manchester Unitedille, mutta ennätysmäärä maailman jalkapalloa koskevan sopimuksen yhteydessä oli 105 miljoonaa euroa .

Rate this post