Tällä hetkellä hän ajoi koko Englannin nyt väsynyt Zaki päättyy uran

Kerralla tärkeimmistä työjuhta Englanti Valioliigan Wigan Amr Zaki vuosien jälkeen vaikeuksia päätti virallisesti ilmoittaa hänen eläkkeelle.Kaksinkertainen voittaja Afrikkalainen Cup of Nations Egyptin viimeksi työskennellyt kotonaan koko arabien Urakoitsijat kirjan kuitenkin terveysongelmien vuoksi ascribe aloittaa vasta…

Samanlainen sitoutuminen Amr Zaki äskettäin tilille useita.

Marokon klubi Raja Casablanca alkoi vakavia vammoja nilkkaan ja vain kuukausi allekirjoitettuaan tuottoisa sopimuksen helmikuussa 2014 jälleen löysi itsensä ‘jalkakäytävällä’, koska Saksassa salaa leikkauksessa.

Käynnistä uran Lisäksi siinä onnistumatta Turkissa tarvitaan, Kuwaitissa ja Libanon.

-kuvaketta Zamalek ja ampuja voittomaalit vuonna välierissä on Afrikkalainen Cup of Nations 2006 ja 2008, jolloin roikkuu saappaat kynsien hieman aikaista hänen 32 vuotta, ja vielä huomattavasti loppuun.

“se on nyt seitsemän vuotta siitä pelasin ensimmäisen pelin ja teki ensimmäisen maalin Englanti Premier League,” muistutti Zaki merkitä aivan lopussa päivä, joka aloitti yksi ikimuistoisimmista mania aikakaudella Valioliigan.

tuolloin, kaksikymmentäviisi egyptiläinen tuli Wigan hiljaisuudessa lisäksi vain lainassa – ja isompi shokki, sitten kaikille syksyn spree oli.

hieman tanakka Forvard riitoja zdívkou Bulldozer teki hänen liiga debyyttinsä sekä aikana ensiesityksensä ennen katsomoissa kotiin JJB Stadiumilla Cup vastaan ​​Nottingham Forest.

Uuden vuoden jälkeen Wayne Rooney hän sitoi edes otsalle PL maalintekijä 10 maalia ja niellä kokonaisena saarten tehty “Zaki-mania.Egyptiläiset nimi on yhteydessä Liverpool, Chelsea ja Real Madrid. Daily Mail hänet varmasti hän kutsui “supertähti”.

Tilanne sai jopa niin outoa piste pohjoiseen urheiluvaatekauppa jossain vaiheessa he kertoivat, että he eivät enää tarvitse tulostaa NORDICBETIN VEDONLYÖNTI kirjaimia Z ja K – niin paljon kuin kuumille kiville meni pelipaidat sanalla “Zaki”.

“ostin 10 paitoja että otan kotiin, ja minulla oli niitä sen sijaan Zaki painettu AMR. Kun sitten siirretään, joku valitti ‘Voi, sinä toi meille pakkaus!’ “ kerran muistutti hyökkääjä itse.

sellaisetkin euforiaa, mutta eivät yleensä kestä ikuisesti, ja kun Zaki, vaikutus maahan erityisen kovaa.Bulldozer keväällä jättänyt pisteet 13 peräkkäistä ottelua ja lopussa hänen lainan Wigan on todellakin paljon luottoa tehdä.

Viimeinen pisara oli manageri Steve Bruce fotbalistův myöhässä tuotto maajoukkueesta tapahtuma. Nyt Zaki epäammattimaista lopulta mainittu virallisen syy Latics hylkäsi hostovačku kääntyvän pysyvästä siirrosta.

Amr Zaki sitten Englantiin, vaikka jälleen palannut Hull ei edes hänen varjonsa ja saaret käsketään ennenaikaisesti, kun vain kolme kuukautta. Jo tuolloin olivat syyllisiä terveysongelmia.

vihdoin Zaki täysin pilalla.Syksyllä 2013, kun valmentaja NordicBetin Egyptin maajoukkueen Bob Bradley reveled että hän oli kotoisin Mansour hitaasti palaamassa vanhaan muotoon, heti sen jälkeen, mutta kirjoittaja 30 edustuksellinen tavoitteista kaadettu vakavampia vammoja.

Yli kolmen viime vuoden Amr Zaki kävi läpi kuusi klubeja. Missään todella kiinni. Sama todella pätee hänen tunnetuin sitoutumiseen Wigan. Vielä, että lyhyet syksyllä 2008 ei aivan unohtaa.

Yksi suloisin muistoja yksin Zaki varmasti pyörivät ottelu Liverpool, jonka jälkeen Egyptin arvoitus kehui itseään Alan Shearer – legenda johon aiemmin Zaki auliisti vertasi Wigan omistaja Dave Whelan…

Rate this post