Täällä Klopp saa täyden tuen – ja näin Virgil van Dijk ilmestyi

Pimeät ajat jäivät jälkeensä, ja Enfieldin kuivuuden jälkeen palasi voittojen henki. Nyt “Liverpool” ei voi vain ylpeillä vahvoilla esiintyjillä, vaan myös johtajuudella, joka ei välitä tiimistä ja joka ei häiritse valmennustehtävän työtä. Fenway Sportsilla ja John Henrylla on vain myönteinen vaikutus klubiin.

Täällä Klopp saa täyden tuen – ja näin Virgil van Dijk ilmestyi.

Ajattele: tiedätkö paljon Liverpoolin johtamisesta? Tosiasia on, että paikalliset pomot eivät näy missään, eivätkä he yritä mainostaa itseään “punaisen” kustannuksella. Täällä johtajat uskovat – ainutlaatuinen tilanne Premier Leagueissä.

Taiteilijat

Liverpool on mestari. Tällä kertaa varmasti

Toinen piirre erottaa Liverpoolin muista: kun se ostaa jalkapalloilijoita, se ajattelee pitkällä aikavälillä. Katsokaa paikallisia tähtiä – kukaan heistä ei pysähtynyt. Jokainen on valmis kasvamaan ja edistymään. Täällä ei ole väsyneitä veteraaneja. Ja ensi kaudella pelaajat ovat jopa nälkäisempiä.

Klopp rakensi paitsi jalkapallojoukkueen – hän aloitti perheen.

Fanit

Liverpool on mestari. Tällä kertaa varmasti

He sanovat, että kuuluisa Kop tribune on parhaiten ymmärretty liigassa. Paikalliset fanit ymmärtävät, kuinka tärkeää on luottaa kouluttajaan ja antaa hänelle aikaa. He ymmärtävät, että joukkueen täytyy kasvaa, että se tarvitsee tukea.

Kun tämän seurauksena pelaajat voittavat Mestarien liigan kultaa, tämä luottamus kasvaa. Joukkue puolestaan ​​kehittyy edelleen.

Seuraava toukokuu Kop odottaa uutta voittoa. Jordan Henderson nostaa Premier League, kuten kerran Ronnie Whelan. Emme saa unohtaa, mikä vaikutus pelaajilla on faneille. Ja fanit ovat parhaita.

Viime aikoina PSG-keskikenttäpelaaja Adrien Rabion siirtyminen Juventukseen vapaana edustajana on hieman häirinnyt siirtomarkkinoita. Monien analyytikoiden, asiantuntijoiden ja fanien mukaan Torinon klubi onnistui tekemään paljon, mikä säästää mahdollisimman paljon taloudellista osaa. Rabio sai tietysti huomattavan palkan (7 miljoonaa euroa vuodessa) sekä kunnollisen määrän hissejä (10 miljoonaa euroa), mutta Transfermarkt arvioi hänen siirtokustannuksensa 35 miljoonalla eurolla, ja näin ollen on epätodennäköistä epäillä kaupan taloudellista elinkelpoisuutta.

Rate this post