Sportingbet sportfogadás bónuszok

SportingbetMiért teniszlabdák, amiket a múlt héten szétszórtak a stuttgarti pályán a Borussia Dortmund rajongói, akiket a belépő áron szenvedtek? Mivel Németország “jó tenisz” kifejezést látja, valami jól végrehajtott dicséretet használ, és ez ironikus tiltakozás volt ahhoz, hogy a fordított Sportingbet helyzetet javasolja. De azért is, mert a teniszlabdák olcsóak, egyszerűen csempészettek és nem bántak.Angliában van egy kifejezés “nem krikett”, ami nagyjából ugyanaz, mint (nem) “jó tenisz”, de a krikettlabda drága, és bárki, aki elkapta őket, egy labdarúgó pályán ülve ésszerűen vád alá helyezni egy veszélyes lövedék elindítását. lemarad a jegyárakról, és bocsánatot kér a rajongókhoz. Bővebben

A különbség a metszési módszerek közötti apró különbség miatt érdekes, hogy a belépőjegyek kibocsátása Németországban ugyanúgy felbukkant, mint Angliában, mert A foci támogatói ebben az országban gyakran tartják a német modellt, mint fan-barát és Sportingbet gazdaságilag tisztességes rendszert a világ többi része számára.

A Dortmund rajongók dühösek Stuttgart Stuttgart árainak akár 70 € a látogatók vége felé körülbelül 55 font.Ez magas, még az angol szabványok szerint is, habár egy kupa játék volt, nem pedig bajnoki mérkőzés, de nem minden látogatói jegy volt olyan drága, és az árak az ülésekre vonatkoztak, nem pedig álló helyeken. Bár továbbra is igaz, hogy a Bundesliga mérkőzésekre való belépés lényegesen olcsóbb, mint a Premier League mérkőzések, az egyik oka annak, hogy az Sportingbet árak viszonylag alacsonyak maradnak és a jegyek gyakran megvásárolhatók a nap folyamán, hogy sokan még mindig az álló teraszok számára vannak. A helyek általában drágábbak, bár általában nem masszívak, így Stuttgartban tett tiltakozások próbálnak megölni a rajongókból.

“A labdarúgásnak megfizethetőnek kell lennie”, egy Dortmund banner olvasható, mint a “Te mocskos gazemberek, elegendő elég” udvarias, több okos változata. Itt van a kibocsátás nubja. Miért kell a labdarúgás megfizethető?És talán ezen túlmenően, mi megfizethető? Mivel Liverpool Ian Ayre inkább elégedetten állt az Anfield-i áringadozás védelme előtt, mielőtt rájött volna, mennyire komoly az ügyfelek ügye a cselekvésre, ami egy személy számára Sportingbet megfizethető, más is más.

Minden labdarúgó klub folytatni kell a nyereséget, más szóval, hogy továbbra is 45 000 embert keressenek, akik készek fizetni a felszámított árakat. Az, hogy a legtöbb klub sikerült megtartani az alapjaikat, amikor néhány évvel ezelőtt botrányos szinten jutottak az árak, a Premier League labdarúgásának vagy a rajongók vak hűségének a mámorító izgalmának bizonyítéka, attól függően, hogy milyen cinikus nézetet vesz igénybe. De a klubok szemszögéből sem a nyereségkivonásnak semmi köze.Bizonyos idegességgel jár, hogy folyamatosan nyomva tartja az árakat, amikor a televíziós pénz gördül, ami azt jelenti, hogy a kapu bevételek egyre jelentéktelenebbek lesznek Sportingbet bevételi forrásként, és bár rámutat arra, hogy inkább úgy érzi, mintha a Nottingham oldalán Sheriffet átvenné Robin Hood fölött, az ötlet hogy a Premier League labdarúgása annyira különleges és sikeres, hogy megéri a költségeket, sokkal többet vett, mint bárki, akit valóban lehetségesnek tartottak. Még Stella Artois sem utal “termékenyebbre”, mint a “megnyugtatóan drága”. De a labdarúgás nem egy lager, vagy egy mozi, egy éjszakai opera vagy bármely más alkalmi étel amelyhez fura módon hasonlít.Az a baj, amit Ayre elmondott a viszonylagos megfizethetőségről, hogy az saját klubjánál, amely büszkélkedik (vagy mindig megszokta) a közösségérzetben, ellentétes a gabonával, és évek óta megpróbálta a lehető legalacsonyabb árakat tartani a tény, hogy a helyi gazdaság kissé depressziós.

A közösség fogalmán kívül a folytonosság is. Az olyan koncepciókon túl, mint például a helyi támogatás vagy a hagyományos fanbase, hogy megtalálják az embereket, akik megengedhetik maguknak az ülőhelyek fizetését, rövid távú stratégia veszélyes. Ha a divat vagy az Sportingbet allegiancia megváltozik, és a pénz elkezdi eljutni másutt, akkor a mentesített nem fog azonnal visszajönni, hogy megakadályozza a lazaságot, mert a lánc megtört.Egy generáció nőtt fel a labdarúgás szokása nélkül.

Bárki, aki a labdarúgást képzeli olyan csodálatos néző esemény, amelyet a tömegek mindig meg fognak tartani, Európa és Németország egymás mellé kell néznie. Jól van, a futball bizonyos mértékig bárhová magától értetődő kereskedelmi ügylet, bármennyire is egyedülálló a múlt században, vagy éppen ezért a családja. Az apa és a fia hagyománya, ha akarod, bár nincs ok arra, hogy bárki kizárjon a nemi alapokon.

Az a gondolat, hogy először a szüleiddel focizol, és végül saját utódat vesz az egyik oka annak, hogy a klub allegiances és a hétvégi szokások olyan erősek.Csak a szupermarketekkel és a mozikkal nem ugyanazt a dolgot érzed el. A futball mint szülött, később átmeneti rítus még mindig csak lehetséges, de különösen a nagyobb klubokban is rosszul drágák. Ami elég egyszerűen soha nem volt.Amikor Lord Justice Taylor a Hillsborough-i katasztrófa utáni összes helyszínt állította ki, úgy tette, azzal a feltétellel, hogy a klubok nem tudják összehangolni az általános belépési árakat a meglévő üléseik költségével, és úgy érezték, hogy a modernizációt meg lehetne és a szokásos rajongók, akik az orrért fizetnek.Köszönj az embereknek: a Liverpool rajongói jegyár-győzelme csak a kezdet Owen Gibson Bővebben

Nem használta a kifejezést az orrán keresztül, de ez történt, és Taylor rendkívül csalódottan látta, ahogy a klubok figyelmen kívül hagyják a saját figyelmeztetéseit. Elkésett az óra visszafordítása? Soha nem lesz jobb idő, a televíziós foglalkozás jelenleg az asztalon.Az ártatlanul optimistaak sem az £ 25 vagy a £ 30 árai, az infláció és az ülőhelyek szerény növekedése nem növelte volna őket.

De ezen a területen csak a klubok együtt járnak. Senki sem akarja önkéntesen pénzügyi hátrányba kerülni, még Liverpool sem. Míg a Liverpoolben és Bostonban éppen történt, ami ünnepelne, még emlékezni kell arra, hogy a ténylegesen megőrzött állapot a status quo, és az Anfield-i résztvevők már évek óta panaszkodnak. Az árak túl magasak; mindenre kiterjedő csökkentés szükséges, igazolható és most lehetséges. Mindazonáltal a klubok csak akkor lépnek együtt, ha a kormánytól határozott mozdulatot kapnak.A miniszterelnök kérdésének idején az ország legjelentősebb West Ham-Aston Villa támogatója megígérte, hogy megvizsgálja. Tulajdonképpen David Cameronnak többet kell tennie: össze kell kevernie néhány fejét. Van egy tévedés, amelyre szükség van. Felejtse el a szabad piacot egy darabig, Dave, és tegyen valamit a közjó érdekében. Vannak szavazatok is benne.

Rate this post