Sen jälkeen Bayern epäonnistuminen häämöttää draamaa.

Näennäinen ikävystyminen voi olla lopussa. Bayern edelleen luottavainen kampanja on monimutkainen. Ja ehkä uhkaava ja draamaa. Münchenin jättiläinen kotona jatko laski Bundesliigan kanssa Mainz 1: 2, Dortmund vyválčil Darmstadt voittaa 2: 0, ja yhtäkkiä se on vain viisi pistettä. Ja Borussia heti seuraavalla kierroksella lauantaina (18:30 Eurosport) on koti alan etu. Bayern! Parempi ehkä ensimmäinen kotimainen vaappua puolustava mestari kaudella ei kyennyt täyttämään.

Otsikko Dortmundští tietenkin vielä lupaava. Myöskään, menetys on edelleen suuri. Mutta toiveet juoni siellä. “Haluamme, että se silti erittäin jännittävä”, sanoi kapteeni Mats Hummels.

Dortmund taas käyttöön keskiviikon taisteluosastoon lievästi improvisoitua. Ilman määrä pelaajia, jotka muuten ovat enimmäkseen pohjassa. Stellar Marco Reus ei ollut edes joukkueen ottelua, mutta varmuuskopiointi Betsson hyppäsi nuorukainen Felix Passlack. Ensimmäinen käynnistys liigassa niin snubbed kun hän oli 17 vuotta ja 278 päivää. “Todennäköisesti yön jälkeen pelin liian nenaspím”, sanoi yhdeksäs nuorin debutant historiassa Borussia. Yhteensä ilmoittautuminen vain kymmenen pelaajaa Betsson varten keltainen ja musta ensimmäisen kerran ennen kahdeksastoista syntymäpäivä ja meidän jalkapallo ei ole (Betsson) huono yritys.

Nuorin oli Nuri Sahin, joka on ainoa, sain alle seitsemäntoista – hän alkoi, kun hän oli kuusitoista vuotta ja 335 päivää. Niistä ensimmäistä kertaa hyvin pian määrä nuorten Dortmund tähdet Lars Ricken, Eike Immel, Mario Götze …

Sen jälkeen Bayern epäonnistuminen häämöttää draamaa. 5.00/5 (100.00%) 1 vote