Rygter om fremtiden for Morata fortsat svæve

Rygter om fremtiden for Morata fortsat svæve, mens afregningsprisen tallene begynder at opnå ufatteligt kun en måned siden. Det sidste hold til at deltage i tilbuddet ville være Chelsea klub Real Madrid er flyttet til nærliggende oprindeligt tilbyde 75 millioner euro.

De store klubber i Premier har tændt en Morata foran profil, der reagerer let kan tilpasses til at modellere engelsk fodbold. Til dato har det været Arsenal, der har vist interesse i at tage sig af Real Madrids angriber, når henrettet online bookmakere tilbagekøbet Juventus. Imidlertid har de finansielle tilbud fra Emiraterne knapt nået 45 kilo.

Chelsea ville være villig til at bryde dækket og stige betydeligt auktionen. Conte ønsker at indføre forskellige indstillinger på punkt for angreb og Morata ville være en profil i stedet tiltalende.

Fremtiden for Morata endnu ikke topmøde med Zinedine Zidane. Træneren ønsker at fortsætte i truppen for Real Madrid, men spilleren er ikke villig til at spille rollen som blot nummer venter, at BBC lejlighedsvis ville efterlade et hul i angrebet.

Rygter om fremtiden for Morata fortsat svæve 5.00/5 (100.00%) 1 vote