Riskfritt spel Betsson

Verifiering

För att kunna satsa på nätet i BC “Betsson” måste användaren registrera sig på bookmakerens hemsida och sedan registrera sig på webbplatsen för Online Betalningsöverföringskontor (TSUPIS) eller länka sitt konto till ett befintligt konto på TSUPIS-webbplatsen. Därefter måste användaren skicka en personlig identifiering med ett pass i ett av klubbarna i vadslagningsföretaget, vars adresser du hittar i avsnittet “PPS”.
av licensen

Det ryska bookmakerföretaget Betsson innehar en evig licens för Federal Tax Service i Ryssland nr 6 av den 8 juli 2009, utfärdad den 21 mars 2017.
restriktioner

Den här bookmakaren är inte lämplig för professionella spel och minskar storleken på maximivärdet för “vilachnik”, “korridor” och spekulanter.
Beslut av klagomål

BC “Betsson” accepterar “Bookmakarnas betyg” som oberoende förmedlare för att lösa tvisterna mellan kunder och företaget.

Om du anser att dina rättigheter har kränkts av denna bookmaker, fyll i klagomålsformuläret, varefter vi kommer att försöka lösa ditt problem.
Användarrecensioner

Du hittar åsikter och recensioner om uttag av riskfritt spel Betsson pengar och spelet på BC “Betsson” i blocket “User Reviews” och i kommentarerna till översynen av detta BC. Om du har spelat eller spelat på den här bookmakerns sida, snälla dela din unika upplevelse med RB och andra läsare – lämna din recension i vår recension.

På platsen för “RB” svarar representant bookmaker frågor från användare.

På VseProSport-portalen har spelmästaren för spelautomater en betyg på 5 av 5.

Historia av

Bookmaker “Betsson” Betsson.ru grundades i den ryska staden Bryansk 2010, då det varumärkesägda bolaget Bookmaker Pub, passerade statsregistrering och fick en bookmakerkort.

Från det ögonblick som stiftelsen startades fram till 2016 fungerade företaget i acceptansgraden under varumärket 1xbet. I juli 2016 lanserades online-bokmästaren “Betsson” i domänområdet .ru, varefter LLC “Bookmaker Pub” överförde sin grundbaserade bookmakerverksamhet i Ryssland till det nya varumärket.

Riskfritt spel Betsson 5.00/5 (100.00%) 1 vote