Portugália Világbajnokság 2018 csapat útmutatója: taktika, kulcsszereplők és szakértői előrejelzések

Portugália Európa-bajnokként fogja játszani az idei világbajnokságot, így minden sötét ló címke eltűnt, de ez azt is jelenti, hogy az alacsonyabb szintű komplexum, amely gyakran kondicionálta a csapatot, megdöntésre került. Fernando Santos, a főedző megtagadja, hogy a versenyen a kedvenceként beszéljen csapatairól, bár azt sugallja, hogy a ambíció ugyanaz, mint a 2016-os euróban.

Két évvel a franciaországi, diadalitól kezdve unibet bónusz problémái vannak a védelemben: a középpontban lévő tagok nem nyújtanak ugyanazokat a garanciákat, és nehéz volt alternatívákat találni. A Santos számára az Euro 2016-ban rendelkezésre álló lehetőségek közül csak a Pepe garantált induló.

José Fonte szörnyű időt töltött a West Ham-ban, és most Kínában játszik, és Ricardo Carvalho visszavonult a nemzetközi futballból, míg Bruno Alves küzdött a Rangers-nél.Santos a közelmúltban elismerte, hogy hajlandó kísérletezni korlátlan játékosokkal, amit csak néhány hónappal korábban eldobott, beleértve a márciusban meghívást Benfica Rúben Dias-jára, de ez sérülést okozott.

Dias Végül május végén debütált Tunézia ellen, míg ebben a játékban is Leicester City új aláírása, Ricardo Pereira, teljes körűen átadta első indítását.Még mindig védekező problémák voltak, és különösen Pepe helyettesítése után (ami előre megtervezett és nem sérült) és a játék vége 2-2.Pereira

A jobb hírekben Portugália több támadó lehetősége van, és Éder, a 2016-os hős nem volt még Oroszországban. „Megértem az érzelmi részt, de nem kell neki semmit fizetnünk” – mondta Santos, miután megerősítette a világbajnokságot. „Megfizettem neki azt a módot, ahogy úgy éreztem, hogy fizetnöm: hívtam, és elmagyaráztam, hogy unibet fogadás bónusz miért nem választottam neki.”

A játékosok, mint Bernardo Silva, André Silva, Gonçalo Guedes és Gelson Martins többet adnak A Santos nem hagyta fel a struktúrát, amely a csapatot az európai címre vezette.

A Guedes valójában a világbajnokság előtti legnagyobb győztese volt, aki két céljával és kiváló A 3-0-as győzelem az Algéria ellen, és csak annyit tett, hogy elkezdte elindítani a frontot Ronaldo-val André Silva rovására.

Portugália 2016-os kampánya a történelmi teljesítmény ellenére kritikát kapott a játékstílusra vonatkozóan, de Santos továbbra is megszünteti ezeket az aggályokat: „Itt vagyunk, hogy megnyerjük.És fegyverekkel játszunk. Ez az amit akarok. Nem értem egy olyan csapat ötletét, amely elveszti, de nagyszerű játékot nyújt. Megzavarodott. ”

A Santos várhatóan hű marad a 4-4-2-hez (a 4-3-3-as mintával B), és Cristiano Ronaldo vezeti a vonalat Guedes vagy Silva mellett. és a gyors ellentámadásokkal való szervezett védelemre összpontosít.

Bruno Fernandes. Portugália alul 21-es kapitánya volt, és lenyűgözte a Serie A-t, az Udinese-t és a Sampdoria-t, mielőtt meghaladta a Sporting minden elvárásait 2017-18-ban. Lehet, hogy nem indítja el a versenyt, de küzd egy helyért, akár a közepén, akár a szárnyon.

Fernando Santosnak nehéz lesz Pepe partnere a központi védelemben.Úgy tűnt, Bruno Alves nyerte el ezt a helyet a minősítésben, de nehéz idényben volt Rangers-szel, és 2018-ban csak hat bajnoki játékot játszott. 36-ban alig van ideális fizikai állapotban.

Bár Portugália európai bajnok, a világbajnokság büféjének a szokásos magasságban kell lennie: adja át a csoportot, majd gondoljon játékra. Rengeteg olyan jelölt van, akinek nagyobb esélye van, de Portugáliának meg kell győznie Iránt és Marokkót, hogy jogosultak legyenek a B csoportból Spanyolországba, és az A csoport ellenfelek (Oroszország, Szaúd-Arábia, Egyiptom és Uruguay) közül választhatnak a 16. fordulóban. reális, hogy Portugália a negyeddöntőkre törekedjen.

Rate this post