Pastrňák și Nestrašil au fost la două goluri, Chicker a marcat primul pentru Anaheim

Punctele importante de vineri au fost jucate de jucători de hochei din Boston . Prin câștigarea 3: 2 după prelungiri pe gheață New Jersey pentru a asigura poziția finală a opta progresul a tabelului Conferinței de Est.

Înainte de nouă Florida au Bruins, jucând fără termen lung rănit Unibet centru de elită Davida Krejčího, conduce în prezent patru puncte, a zecea Philadelphia cu James Voračka se află în spatele schimbării de șase puncte.

Un rol important în Boston a jucat ultimul succes talentul de 18 ani (timp de gheață: 16:15 +/-: 2, 6 fotografii) David Pastrňák.La începutul celei de-a treia perioadă a crescut scorul la diferență de două goluri, după ce a ajuns la propria sa împușcat la negru de lucru Chris Kelly la cutelor Cory Schneidera.

New Jersey, în raportul său, în Florida, un schimb de Jaromíra Jágra interzis dintr-o poziție de substitut nejucători promovat Martin Havlát (17,21 +/-: -3, 2 fotografii), dar a trecut arme și surprins oaspeții au favorizat rapid prin echilibrare. După 46 de minute, în Unibet scădere joc de putere Travis Zajac și 49 de minute, comparativ cu 2: 2. Jordin Tootoo

Într-o extensie ulterioară, dar a luat înapoi Bruins plumb ca 63 minute, datorită fluxului de nedorit Ryan Spooner jucătorul de acasă a tras din cercul din stânga după trecerea lui Pastrňák.In afara mentionat Havel pentru orchestrarea sau Devils Patrik Eliáš (18:32, +/- 0, 4 fotografii) cu Mark Židlický (21:04 +/- 0).

Deși Tabelul est penultima conferință Carolina tocmai sa încheiat sezonul, care a fost confirmat de un marcator de schimb recent Jiri Tlusty la Winnipeg și apărător ofensiv Andrej Axele la Los Angeles, el poate enerva încă multe favorit.

marți Hurricanes jucat pe play-off luptă Philadelphia 4: 1 și vineri, a marcat două puncte pentru o schimbare după rezultatul 3: 0 peste Washington , în a cărui tricou de data Unibet agentii de pariuri aceasta nu au făcut o pereche surprinzător izbitoare Nicklas Bäckström – Alex Ovečkin.Împotriva portar de origine perfectă Anton Chudobin.

suedez Capitalele transversale de elită rămâne la 64 de puncte (18 + 46) și a scăzut la productivitate tabele patra, atunci când un grup de jucători 64bodových (a 4-Bäckström 3. Jakub Voracek, al doilea Patrick Kane) ia prelungit pe John Tavares. Islanders căpitan are patru dintre cele 29 de intervenții cu cel mai mare număr de goluri, deci este nou lider al canadian scoring NHL.

Carolina de la Washington ar putea přestřílet 38:28 și obiectivul bucurat în fiecare perioadă. Brett Bellemore a deschis scorul, iar siguranțele au fost adăugate de Jeff Skinner și Nathan Gerbe. În primul și al treilea goluri Hurricanes au marcat asistență Andrej Nestrašil (16,33 +/-: 2, 3 rachete), care este atât de sezon începător său, îmbunătățit la 12 puncte (4 + 8) de la 32 începe.În adunare, câștigătorii nu lipsesc apărător Michal Jordán (17:20 +/- 1, 4 fotografii)

cifra mare de la 0:. 2 la 4: 2, în a treia perioadă a apărătorilor combatante interne Stanley Cupa de Los Angeles jucători de hochei gestionate Anaheim . Oaspeții au condus prin trefám Trevor Lewis și Brayden NcNabba.

În minutul 45, dar a stârnit speranța Ryan Kesler și 47 de minute pentru a fi urmat de Emerson Etem, care a asistat la importante porti pietonale și nou-venit ceh Jiří Sekáč. După un schimb recent de la Montreal finalizat al doilea meci într-un New Jersey și a marcat punctul de intrare premieră pentru Ducks, punctul 17 (7 + 10) de la 52 începe

de stat pe cale amiabila 2:. 2, apoi a rupt două hit-uri Canadianul de origine Ducks Corey Perry. El a făcut evenimentul câștigător la 52 de ani.minut și la 59:36 gol încă gol înscris Kings

. Rezultate NHL

Rate this post