Northampton elvárja, hogy a North North-t a szakemberek elszámolják az eladással szemben

Northampton arra számít, hogy a North North-t a szakemberek elszámolják, hogy visszatérjenek a pénteki Premiership akcióra az Eladó Shark ellen. A játékvezető hibája „csalódott”, de Connacht vereségállványok Tovább állt le, mivel úgy tűnt, hogy mozdulatlanul feküdt el, miután Adam Thompstone-t a szentek 19-11. az északi potenciális fejsérülés kezelése várhatóan szerdán kinyilvánítja észrevételeit.

Northampton rögbi rendezője, Jim Mallinder továbbra is biztos abban, hogy észak lesz szabadon szembesülni a Franklin’s Gardens-nél. .

„Visszatér a képzésbe, és elérhetővé kell tenni az Eladás ellen” – mondta. – Ahogy mondtam, ő már [kedden] edzésen volt, kicsit eltűnt, és nagyon jól érzi magát magát, nagyon élesen néz ki, és várja, hogy játsszon.

“George valójában visszatér a sportfogadás bónusz szakemberekhez, csak azért, hogy újra ellenőrizze, hogy minden rendben van.Nem döntök el arról, hogy játszik-e vagy sem, ez a kezemből van. Ez a képzett szakembereknek van, hogy meghozzák a helyes döntéseket – és biztosan nincsenek jobb emberek, hogy ezeket a helyes döntéseket hozzák. Northampton-tól, mivel a 24 éves beutazás fejsérülést szenvedett, annak ellenére, hogy átugrott a pályán.

Az agyrázkódás-kezelő panel, amely az RFU professzionális rögbi rendezője, Nigel Melville, a Rugby rögbi rögbi igazgatója, Phil Winstanley és a független elnök, Dr. Julian Morris.Az első ilyen testület december 5-én került megrendezésre, és 16 napig tartott volna a következtetéseinek véglegesítéséhez. sérülések. Most azonban Mallinder úgy véli, hogy a brit & amp; Az ír oroszlánok szárnya visszafogott az egészségre.

„Néhány hete történt, és szerencsére George rendben van” – mondta Mallinder. „Fizikailag jó volt az incidens óta, ezért csak arra várunk, hogy meghallgassuk a jelentést, majd ezt követően meg fogjuk tenni a megjegyzésünket. Nem akarok többé megjegyzést fűzni a vizsgálathoz, a múlt héten hosszasan beszéltem.

„Mi most fontos, hogy megjelenjen, és akkor tudjuk megjegyezni. A kezdetektől fogva azt mondtuk: a játékosok jóléte a legfontosabb dolog.Ha kétségek merülnek fel, az orvosok eljönnek és beszélnek velem, és mi leállítjuk a játékosokat. Tehát a játékosok jóléte az első számú. ”

A Northampton a pénteki játékban friss lesz a megalázó 60-13-as európai bajnokok kupa vereségéből, amelyet Leinster Dublinban fogadott. A szentek online fogadási útmutatók forgatták erőforrásaikat a játékhoz, ami kritikát adott a kiválasztásukra.

Az európai szakmai klub rögbi (EPCR) versenyszervezői még vizsgálatot indíthatnak annak megállapítására, hogy a szentek elég erősek-e.Az EPCR mindenképpen felülvizsgálja az összes választást, és még meg kell határoznia, hogy elindít-e bármilyen vizsgálatot.

Mallinder úgy véli, hogy igaza volt, hogy összekeveri erőforrásait Írországban. „A mi döntéseink szerint ragaszkodunk ahhoz, hogy a csapatunk a szezon elején regisztráljon, amit úgy gondolunk, hogy elég jó ahhoz, hogy Európában játsszon,” mondta.

között. Nyilvánvaló okokból regisztráltunk egy extra játékost, fiatal James Fish-et, aki Dylan Hartley-be jött. Így döntöttünk úgy, hogy mi, és remélhetőleg a múlt héten szerzett tapasztalatok és frissességek remélhetőleg hasznot húznak a sorban.

Rate this post