MLS: A Cascadia pattogása Vancouverben tartja a Portlandot 0-0-ra

David Ousted hat mentőt és a Vancouver Whitecaps-ot letartóztatták a Portland Timbers-nek, 0-0-ra a Nyugati Konferencia elődöntőjében, vasárnap első szakaszában.

A labdarúgó-meccset a 13. szezon alatt leállították, és Diego Valeri veszélyes szabadrúgását a 71. percben megdöntötte. A kétlábú, összevont gólok Sportingbet élő fogadás sorozata a következő vasárnap a Vancouver BC Place-re érkezik. MLS rájátszás: DC United 0-1 New York Red Bulls Bővebben

A Timbers nem indult a kapus, Adam Kwarasey, egy influenzaszerű betegség. Jake Gleeson helyébe lépett.

Gleeson, aki 2011 óta nem játszott MLS mérkőzésen, három mentés volt.Kwarasey volt a hős egy kieséses mérkőzésen csütörtök este, amikor a Timbers 7-6-ot nyert a büntetőpárbajban, miután 2-2-es rúgást követett a Sporting Kansas City ellen. Kwarasey szögezte a büntetőrúgását, mielőtt megállította Kansas City Jonot Kempin erőfeszítései a lőfegyver 11. fordulójában, a leghosszabb az MLS Kupa történetében. Portland szintén Diego Chara nélkül volt, aki szintén kimaradt a Kansas City elleni mérkőzés miatt egy Sportingbet pontatlan lábszár miatt.

A maratoni meccs és néhány kulcsfontosságú kezdő Diego Valeri és Liam Ridgewell sárga lapokon ülve a Timbers a kezdeten jelent meg hátrányos helyzetben a Whitecaps-nél, aki a Nyugati Koncert második szakaszának befejezése után A szezon legnagyobb részében a Vancouver volt a legjobb csapat a Nyugati Konferencián, mielőtt az utolsó nyolc hét alatt elhalványulna.Vancouverben csak egy győzelem volt az utolsó hat mérkőzésén. Ha van optimizmus a Whitecaps számára, ez a Sportingbet szabályos szezon végső döntőjében született, 3-0 győzelem Houston fölött, amely biztosította nekik a No2 vetőmagot.

A Whitecaps egyik legjobb esélye volt a első félidőben, Octavio Rivero lövésével a 39. percben a doboz tetején. Gleeson jobbra ment a mentésért.

A Timbers felemelte a nyomást a második félidőben, de végül nem tudott eljutni az Ousted előtt. Alvas Powell keresztbe kapaszkodott a Whitecaps gólja előtt az 54. percben. Kendall Watson elfojtott botlásával kiszabadította a labdát.

Valeri szabadrúgást hajtott végre a fal körül, de az Ousted ugrott, Sportingbet e-mail kapcsolat hogy elkerülje azt.Maxi Urruti 89. percében lőtt a jobb oldali pozícióból.

A mérkőzésen Portland vezette az MLS sorozatot (mindkét csapat 2011-ben kezdett játszani) 6-2-6. A két Cascadia Cup riválisa viszont a 1975-ös, amikor mindketten a NASL-ben játszottak. A vasárnapi mérkőzés volt az első alkalom, amikor a két csapat találkozott az MLS szezonban, de a 11. alkalommal a posztszezonban .

A Cascadia Kupa az éves támogatói díja, amely a Timbers, a Whitecaps és a Seattle Sounders közötti Sportingbet mérkőzések győzteséhez jut.

Rate this post