Mexikóiak a bolíviai otthon orchestrating versenyek

Nincs ok arra, hogy örömet premier után az idei Copa América mexikóiak. Mérsékli barátok A második párbaja Bolívia sikerült gólt, ő készített nem több, mint egy lövés a cél, és a hagyományos otloukánkovi át az első tiszta lapot 30 versenyképes mérkőzést …

Mert Quinonez valószínűleg móka ma este. Más ábrázolások, bár ez nem a tudomány, hanem Bet365 kifejezetten a bolíviai kapusra is nulla várható jelentős megelégedésére.

Mielőtt 22letým kapus Bolivar, elvégre egy verseny hangulatát utoljára Utódja 12 évvel idősebb kollégája Arias, 2008-ban.

Az igazság, másrészt, hogy továbbra is Quinonez, hogy ez a bet365 sport fogadás online mérföldkő valóban nenadřel. Bár mexikóiak optikailag tartotta a labdát a nagy többség az idő, de elkészült halad csak 70% (kevesebb, mint bolíviai), és ez mutatkozott abban, hogy veszélyben előre.

Ott állt a legjobb esélyt a váltakozó Jiménez után egy Bet365 gyönyörű metszéspontjában Corona bal. Nerozehraný FORVARD Atletico Madrid már hanyagul vezette a kapu mellett. VÚOS néha megmagyarázhatatlan módon abbahagyta a játékot belül penetráció, hogy végül éget csak a dedikált bolíviai hátvéd.

Egyéb esetben viszont kíváncsian várja, hogy több lehetőséget kívülállók. Például korán Pedriel sklepával Bet365 kereszt a bal még a cél keret, és egy szép lövése a középtáv villant Jhasmani Campos.

Ezzel szemben, Mexikó haszontalan nem segített csavaró formáció 5-3-2 4-4-2 eredmény Marquez (talán erőltetett) cserét 64. percében. Nem meglepő tehát, miután a végső sípszó a stadionban booed hangosan.

Rate this post