Men vi inte döma en skådespelare

“Men vi inte döma en skådespelare så mycket av körningarna han får som förresten han får dem”. I litteraturen som inom finans, säger Washington Irving, – “mycket papper och mycket fattigdom kan samexistera”. Och i cricket, alltför många körningar och mycket slöhet kan associeras.

Om cricket hotas med smygande förlamning, är det eftersom det är att förlora en anda av kärleksfull äventyr och blir bara instrument för att sammanställa tabeller medelvärden. Det finns tråkiga, mekaniska stipendiater som vänder ut körningar (Betsafe) med så lite rörelse som en maskin visar sig stift. Det finns ingen färg, ingen entusiasm, och inget tecken i sitt spel. Cricket är inte ett äventyr att dem är det ett företag.

Det var så med Shrewsbury. Hans teknisk perfektion var förvånande; men själen i spelet saknades i honom (Betsson). Det fanns ingen sol i sitt spel, ingen snabb överraskning eller strålande osjälviskhet. Och utan dessa saker, utan glädje, vågad och offervilja cricket är ett dött ting. Nu har Jam Sahib roten av ärendet i honom. Hans spel är som sonny som hans ansikte. Han är inte en snåljåp hamstring upp körningar, men en miljonär spenderar dem, med en fantastisk ändå förnuftig slöseri. Det är som om hans fickor spricker med körningar som han vill duscha med sin välsignelse den blivande mångfald.

Men vi inte döma en skådespelare 5.00/5 (100.00%) 1 vote