Leicester City legjobb kutyái Shinji Okazaki után nyernek a Club Brugge felett

Leicester City számára az éjszaka volt, hogy kóstolja meg, még akkor is, ha a végén kemény munkát végeztek. A klub, aki nyolc évvel ezelőtt nyerte a Scunthorpe-on 2-1-et, hogy a Liga One tetejére lépjen, a Glanford Park 7,967 embere előtt, a következő hónapban Nyonba vezető csapatok közé fog tartozni a Bajnokok Ligájának utolsó 16. Könnyű látni, hogy miért beszél Claudio Ranieri mesékről.

Leicester, az 5,000-1 cím nyertes, aki 1961 óta Betclic mobil sportfogadás nem nyert játékot Európában, a szezon kezdete előtt csatlakozott a Real Madridhoz , Bayern München, Juventus és Párizs Saint-Germain Európa vezető klubversenyének kiütési szakaszában.Nemcsak ezt, hanem a játékot és a csoportos győzteseket is megtették, ami azt jelenti, hogy a Ranieri csapata az első magok közé tartozik Svájcban. Bajnokok Ligája fordulója: Borussia Dortmund és Legia Varsó rögzítette a rekordot Tovább

Még ha azt is megengednénk, hogy nem kapták meg a legnehezebb feladatot a G csoportban, Leicester teljesítményét nem szabad figyelmen kívül hagyni. Öt Bajnokok Ligájából négyet nyertek, és szabadsággal és hittel játszottak egy olyan versenyben, amelyben érdeklődésüket jövő év márciusáig meghosszabbítják.

Talán a nagy kérdés, amit Leicester tehet a Premier League-n belüli ilyen kiábrándító futam után most és azt követően belföldön. Mégis ez nem volt este, Betclic regisztrációs bónusz hogy ott lakjon, ahol a dolgok rosszul mentek számukra ebben a szezonban.A végső sípoló ünnepségen ünnepeltek, Ranieri neve a stadion köré fonódott, és a szurkolók is „európai turnéról” szóltak.

45 percig úgy nézett ki, mintha Leicester stílusban minősülne két célba vezetve egy Brugge oldal ellen, aki a bajnokok Ligája pontja nélkül érkezett és távozott.Shinji Okazaki, az ötödik percben szépen elfogadott céllal, korai vezetést adott Leicesternek, és amikor Riyad Mahrez a negyedik Bajnokok Ligája céljához fordult, úgy tűnt, mintha Brugge.Claudio Ranieri károsodott volna, de kétségbeesetten A Premier League problémáira összpontosít Olvass tovább

A José Izquierdo csodálatos szólócélja a második félév elején megváltoztatta a mérkőzés összetettségét, és néhány aggódó pillanat volt ahhoz, hogy Leicester megálljon a záró szakaszokban.Megtartották azonban, és az utolsó pár percben könnyedén újra eljuthattak, amikor a helyettes Demaras Gray párszor közelebb került. Pochettino szerencsejáték Monacóban fekszik, és Spurs öt játék után összeomlik. Bizonyos értelemben úgy érezte, mint egy helyreállító győzelem Leicester számára, amikor a szombaton Watford-i vereséget szenvedett. Mégis, a második félidőben nem volt meggyőző, és Ranieri elfogadta, hogy a csapata Izquierdo céljára reagálva Betclic üdvözlő bónusz kiemelte a játékosok közötti bizalmatlanságot. perc múlva, amikor Leicester teljes irányításban volt, Brugge túl sok időt és helyet adott nekik, hogy a labdát mozgassa.A látogatók is úgy tűntek, mintha baleset lenne a hátán. „Az első fele katasztrófa volt” – mondta Michel Preud’homme, a Brugge-menedzser, és nem húzta meg a lyukakat.

A Leicester nyitó célja a múlt szezonra emlékeztető ellentámadásból származott, amikor az egyik végétől elszakadtak egy másik szemébe egy szeme villogása. Marc Albrighton megkezdte a mozdulatot, amikor a saját fele mélyen megragadta a birtokát, és félúton vonta ki Jamie Vardyt. Vardy ügyesen érintette a labdát Christian Fuchs-nak, aki a bal oldali talajra állt, mielőtt egy alacsony, hívogató keresztet szállított, amit Okazaki szakszerűen magasra emelt a hálóba, először lövéssel a futamon.

< p> Brugge volt az egész helyen.Mahrez elfordította Laurens de Bockot, mielőtt egy kis lövést fúrott, amit Ludovic Butelle, a Brugge kapus, a közeli posztjába tolta, majd Okazaki majdnem ismét elkapta, amikor Fuchs második alkalommal állította fel, miután Vardy kirabolta a Brandon Mechele-t.

A második cél elkerülhetetlen volt, és a 28. percben érkezett Dion Cools után, a Brugge jobbra, kényelmesen leereszkedve Albrightont, ahogy a szélső dart a területre. Ruddy Buquet, a francia játékvezető, soha nem fog könnyebb döntést hozni, és Mahrez magabiztosan küldte büntetőrúgását, de rosszul küldte Butelle-t.

Brugge úgy tűnt, hogy lemondott, de a második félév elején egy csavar a kékből.Megváltozik a Jelle Vossen-el, miután Fuchs birtokában volt, Izquierdo a jobb oldalon ütött, és beleharapott, és felemelkedett egy lövésből a Zieler közeli posztján belül villogott területből.

Ez volt az első A cél, hogy Leicester 412 perc alatt elismerte a Bajnokok Ligája labdarúgását, és hirtelen Brugge elkezdett játszani azzal a hiedelemmel, amely azt sugallta, hogy egy másik gólt szereztek. Anthony Limbombe, egy második félévi helyettesítő, hasonló helyzetbe került Izquierdo-val, de semmi nem volt olyan, mint halálos.

Leicester számára Jeffrey Schlupp és Gray mindkét végén eldobta a lehetőséget, hogy a játékot túlélje Brugge félelmetes fináléban, de végül az elmaradt esélyek nem számítottak arra, hogy mi lesz egy másik történelmi éjszaka a Midlands klub számára.

Rate this post