Kolikkopelit bonuskoodi

Kuka on “koukussa”?

Varmasti suurin osa aloittelijoista on kuullut tällaisesta käsitteestä “popanstvo”, mutta ei voi heti ymmärtää, mikä merkitys on tässä. Paradoksi on siinä, että useimmat uudet pelaajat käyttävät näitä strategioita edes tietämättä, mikä se on.

“Popan” on peräisin kielen “popandos”, joka tarkoittaa “typerää menettämistä”. Ja panoksissa “popan” he kutsuvat henkilöä, joka yrittää epätoivoisesti pyyhkiä nenäään vedonvälittäjälle ja lyödä häntä, mutta hän menettää paljon enemmän ja on aina negatiivinen.

Jotkut väärinkäsitykset “popanov”

Alhaiset kertoimet

Monet pelaajat uskovat intuitiivisesti, että mitä pienempi kerroin tapahtuman tuloksissa, sitä suurempi on mahdollisuus voittaa. He uskovat uskomaan, että tapahtumat, joiden kerroin on 1,1-1,2 “tarkkaa uskoa”, joka sataprosenttisesti lentää. Käytännön mukaan ihmiset joutuvat kuitenkin tuntemaan huomattavan määrän voittoa. Annan esimerkin elämästäni, ystäväni toimi operaattorina kolikkopelit bonuskoodi vedonlyöntiyrityksessä ja Venäjän ja Moldovan ystävällisen ottelun ensimmäisen puoliskon jälkeen, 1: 0 pisteellä venäläisen joukkueen hyväksi, se lataa 400 000 ruplaa voittaakseen isännät kefillä 1,2. Mitä mieltä olet pisteistä? Tietenkin 1: 1 ja mies, joka juuri myi osan tehtaastaan, menettää 400 000 ja 80 000 mahdollista voittoa. Ja operaattori vain kädet ja heittää …

Tällaisten tapausten välttämiseksi on välttämätöntä arvioida tapahtumien lopputuloksen todennäköisyys vain itseanalyysin ja heijastuksen perusteella, eikä sitä tarvitse johtaa pyökkiä ja pieniä kertoimia. Loppujen lopuksi monet näkevät ottelun, “Hertha” – “Bavaria” ja kerroin 1,38 voittamaan Münchenin, ja he lähettävät suuria summia ja menettävät rahansa. Mutta analysoimalla joukkueen pelin tällä kaudella tulee selväksi, että meidän on etsittävä tapahtuman eri lopputulosta. Sama “Molemmat pisteet + yhteensä 2,5 enemmän” toisi kefiä vähintään 2 ja jopa enemmän. Sama tilanne kuin “Real Madrid”, ihmiset vilpittömästi toivovat voittaa Madrid, ei edes kiinnitä huomiota niiden rakenneuudistukseen ja muihin ongelmiin.

Kolikkopelit bonuskoodi 5.00/5 (100.00%) 1 vote