Guardianin näkemys Sports Directista: iso brittiläinen kapitalismi sen huonoimmillaan

</Yhtiö ei ainoastaan ​​kohdella asiakkaita huonosti; henkilöstöä käsitellään myös halveksuntaa. Oman maahantulonsa ansiosta noin 80% työntekijöistä on nollatunteina, mikä tarkoittaa, että heillä ei ole minkäänlaista työtä tai palkkaa. Unite-ammattiyhdistys arvioi Sports Directin kirjanpidon yhdestä viidestä näistä nollatunteihin liittyvistä sopimuksista Unibet vedonlyönti talletusbonus brittiläisessä vähittäiskaupassa. Tutkimus kanavalle 4 viime vuonna löytyi varastomiehistä, mutta vain “liiallinen chattailu” tai pitkät wc-taukot kärsivät ankaraa rangaistusta – kun taas Shirebrookin päätoimipaikassa toimivat henkilöt, jotka eivät olleet kovin töitä, nimittävät varaston tannoy.Skotlannin parlamentaarinen tutkinta vain muutama kuukausi sitten totesi, että 200 työntekijää yhtiön Ayrshiren varastosta oli purettu vain 15 minuutin ennakkoilmoituksella.

Tässä kaikessa tarkkaan katsotussa, Unibet helposti rangaistussa, , on yksi nykyajan työn pahimmista. Tai, kuten skotlantilaisten valiokuntien edustajat esittivät tänä keväänä, yritys toimii kuin “backstreet-asu”, joka kertoo palkansaajien palkkaamisesta ja “ojentaa” omia työntekijöitään. Samaan aikaan yhtiön toimitusjohtaja Dave Forsey on yhdenmukainen 1 miljoonan osakkeen ansaitsemiseen – mikä on lähes 8 miljoonaa puntaa nykypäivän hinnoissa – vaikka Energybet bonus tavoitteet yhtiön Unibet bonusjärjestelmässä hidastuivat nopeasti.

Victorian olosuhteet alhaalla, helppoja miljoonia alkuun: Urheilu Suora ilmentää suurta brittiläistä kapitalismia sen huonoimmillaan.Ja kuten keskiviikkona pidetyssä osakkeenomistajien kokouksessa vahvistetaan, se rikkoo myös joitain perusperiaatteita siitä, miten yhtiö olisi ajettava. Ota puheenjohtaja Keith Hellawell, joka on myöntänyt, ettei hän tiedä yrityksen keskeisistä päätöksistä, kuten tytäryhtiön romahduksesta, viimeiseen hetkeen asti. Tai herra Ashley, nyt varatoimitusjohtaja, joka ei ole osallistunut neljään hallituksen kokoukseen. Se voi olla FTSE 100: ssä, mutta yritys käyttäytyy enemmän kuin rahana tuottoinen leikkikalu, joka maksaa suuresta valikoidusta kourallisesta. Ei ole ihme, että ammattiyhdistysten omistajaryhmä, instituutti, sijoitusyhdistys ja monet muut kampanjan ja osakkeenomistajien neuvonantajaryhmät ovat valmiita ylimmän johdon toimintaan.Jokainen osakkeenomistajien kapina on kuitenkin melkein epäonnistunut niin kauan kuin herra Ashley omistaa yhtiön enemmistöosuuden. Yhtiön hallintoneuvoston hallitsevien tasojen vuoksi yhtiön tilintarkastaja Grant Thornton ja sen välittäjät, kuten Goldman Sachs ja Citigroup, siirtyvät erinomaisesti. Sports Directin tapaus osoittaa kuitenkin, että brittiläisen yhteiskunnan laajempi epäonnistuminen vaatii enemmän yritystään ja samalla tuetaan köyhyyden maksamista. Ennen kuin todellinen elinkelpoinen palkka ja ihmisarvoiset ehdot henkilökunnasta tulevat korkeiden katuyrityksiemme normaaliksi, UK plc: llä on vielä paljon enemmän.

Rate this post