Espanja lyö Bosniaa valmistautumassa, slovakit ryntäsivät saksalaisia

Espanjan jalkapalloilijoita, jotka ryhmässä pelaavat EM Tsekin joukkue, voitti valmisteilla heikkeni Bosnia ja Hertsegovina 3: 1. Hallitseva Euroopan Mestarien jälkeen maaliskuun remízách Italian ja Romanian ensimmäisen kerran voittanut. Plzeň hyökkääjä Michal Ďuriš auttoivat Slovakian maalin sensaatiomainen voitto 3: 1 radalla maailmanmestareita saksalaiset.

Espanjan valmentaja Vicente del Bosque jäi suurin osa perinteisistä peruspilareita kuten pelaajia Madrid Real Atletico, joka lauantaina suorittaneet Mestarien liigan Masters. Maajoukkueen debyytti snubbed ja maalivahti Sergio Asenjo Héctor Bellerín puolustaja tai keskikenttäpelaaja Marco Asensio.

Favorita Sveitsin St. Gallen onnistunut kotona ja välillä 11 ja 18 artikla.Noliton maajoukkueella on kaksi maalipelaa. Bosnia putosi jälkeen otsikon Emira Spahiče, joka oli lopussa alkupuoliskolla karkotetaan kun hän iski vastaan ​​kaksi vastustajaa. Espanjalaiset käytti valtapelistä säätöjen viimeisellä hetkellä läpi Pedro mobiili vedonlyönti bonus střídajícímu.

Toinen Tsekin kilpailija Euro, Turkki, Antalya voitti 1: 0 ansiosta Montenegrolle Tref Mehmet Topal minuutilla neljäs sarja. Fatiha maksut Terima tänä vuonna voitti kolmannen neljä peliä ja vain riittää Englannissa.

tsekit 13. kesäkuuta Espanjaa vastaan ​​Euro Toulousen käynnistyy, se latautuu mr green kerroin sitten Pavel Vrba ryhmässä D odottaa Kroatia (kesäkuu 17) Ja Turkki (21. kesäkuuta).

Toinen valmisteleva ottelu on slovakien hallussa. Saksa lähetti Augsburgin johdon 13. sijalle.Minuutin rangaistus Mario Gomez, mutta muut mahdollisuudet kotiin eliminoitu Pilsen maalivahti Matúš Kozáček. Vähän ennen taukoa, sitten yhtäkkiä kääntyi mukavaa onnenpotku tulos Marek Hamšík Michal DURIS pään kulman Weiss.

slovakit aloitti jälkipuoliskolla parempi, käynnistää lykättiin, koska rankkasateet ja myrskyt kun 52 minuuttia on kasvanut Juraj kucka. Saksalaiset eivät enää palannut otteluun.

erityisen aktiivinen oli Schalke lahjakkuutta Leroy Sane, joka ensimmäisenä liittyi kokoonpanoon ja luultavasti taistelevat finaalipaikan ehdokasta. Täysi debyytti vanhempi maajoukkueen kokeellinen setup kolme puolustajia ajettiin Joshua Kimmich Bayern.

“Vuoden ensimmäisellä puoliskolla meillä oli joitakin hyviä tapahtumia, mutta meillä oli puolustava ongelmia.Olimme liian avoinna varauksessa, ja se oli ongelma. Aloitimme Slovakiassa vuonna useita suuria mahdollisuuksia, “ sanoi Saksan valmentaja Joachim Loew, jonka joukkue hävisi neljässä kuudesta viimeksi kaksintaistelut.

Lisäksi DURIS ja Kozáčik liittyi alkaa muodostumista Slovakian kolmannen jalkapalloilija Victoria keskikenttäpelaaja Patrik Ján Greguš, Jablonecin keskitaso, pelasi viisi minuuttia.

Rate this post