Der mange former for sport i den verden vi lever i

Der mange former for sport i den verden vi lever i. Nogle har endda blevet automatiseret, så du kan afspille dem uden at forlade komforten i dit hjem. Men for dig at fuldt ud at nyde de fordele, der kommer med nogle af disse sportsgrene som tennis, du nødt til at være på banen. Nedenfor er ti grunde til, at du bør elske tennis, forlader dit hus med en bold og ketcher, og gå til retten.

1. spille tennis reducerer dine chancer for en tidlig død markant

Forskere har fundet ud af, at lys eller moderat intens fysisk aktivitet væsentligt kan reducere risikoen for en tidlig død. Tennis har avancerede til en spektakulær sport, der kræver meget høje fysiske krav. Disse er set gennem kraftfulde slag, hurtige stævner og de lange timers spil, at spillerne nødt til at udholde. Det siger også sig selv, at når du spiller, du træner dit hjerte. Resultaterne af dette er:

• En forøgelse af størrelsen af ​​hjertet
• En lav hvile sats
• En mere insisterende puls, der producerer en godartet mumlen som blodet strømmer gennem dine blodkar
• En stigning af blod skubbet fra dit hjerte med hvert slag.

Alle disse følgelig resultere i en lavere risiko for hjertekarsygdomme.

2. Det øger din energi, optimisme og selvværd

Takket være tennis, kan dit niveau af tillid stige som du triumf over flere modstandere Nordicbet og samtidig holde din vægt i skak. Spille tennis kræver, at du være fokuseret på spillet og ikke på nogen uden distraktioner. Kombineret med de nye venner, du foretager reducerer stress og øger din egen forbindelse.

3. Det har mange mentale fordele.

At være på tennisbanen spille mod en modstander hjælper dig klare dit sind og giver mulighed for klar tænkning og planlægning. På grund af naturen og spillets regler, du også lære at udøve selvkontrol. Den enorme tilfredsstillelse, der Betsafe kommer med sejren driver dig mod succes, selv i din dag-til-dag liv væk fra retten.

Ved retten, forventes du at spille energisk, og denne holdning kunne være en positiv løft i din virksomhed liv. Da tennis handler om foregribe bevæger din modstander og reagere i overensstemmelse hermed, vil du være i stand til at anvende det samme princip på kontoret placere dig foran flokken.

Det kræver også opmærksomhed, taktisk tænkning og hurtig problemløsning, som videnskabelige beviser tyder på, at det kan føre til udvikling af nye forbindelser mellem nerverne. Resultatet af dette er en levetid på fortsat udvikling af hjernen. Det er endnu en grund for dig til at elske tennis.

4. Det fremmer sund konkurrence og forbedrer teamwork

Da tennis indebærer lidt fysisk kontakt og er ikke afhængig af ungdom eller styrke, kan det bruges til at fremme en sund konkurrence på folk i alle aldersgrupper. Mens du spiller tennisspillere:

• Lær sportsånd
• Udvikle en arbejdsmoral
• Har forbedret disciplin
• Lær at håndtere pres og modgang
• Lær at tage ansvar for fejl

5. Det fremmer både aerobe og anaerobe motion

Hver tennisspiller har sikkert hørt om aerobe og anaerobe condition. På grund af sprint, stoppe, skifte af retninger og eksplosive bevægelser, kan tennis formentlig betegnes som en anaerob sport. Når en spiller udfører ovenstående manøvrer, han udnytter anaerob respiration. Men han har brug for også at forbedre sit aerob respiration til at reducere den tid det tager at komme sig i mellem punkter. Tennis spillere med fremragende aerobe og anaerobe condition også klare sig bedre i en høj energi krævende aktiviteter uden for banen.

Rate this post