Category: 1xbet Balkan

1xbet бонус

1xbet

Останатите 1xbet спортски промоции
Рованте Лето (истечена промоција)
Мисиите генерално се состои од два гола да се постигне: тоа е бројот на облози да се направи и да победи, со цел да го отклучите доделување на 1xbet бонус, која не е фиксна, туку е наведено од време на време во услови примени преку e-mail. Доколку завршите само една мисија, во вашето сандаче ќе добиете покана за игра на играта “Лето Ровенте”, која ви дава право на виртуелен објект да се собере. По собирањето на сите 6 предмети предвидени со иницијативата, играчот може да добие дел на базен награда проценува € 12,000, во пропорција од вредност не помала од 3,000 € – се сите услови во официјална страница, заедно со шанса за победа.

Американски сон
На 1xbet спортски ѕвезди и ленти од навивачите на настаните исто така може да го 1xbet бонус следат вашиот омилен лиги и стил дури и повеќе предности: со промоција на “американскиот сон”, всушност, повеќе облози на најмалку пет настани од големи натпревари САД во двете пред натпревар, што во живо (од хокеј NFL на НБА кошарка, топка на Лигата на големи фудбал, бејзбол, итн ..), и дека тие се губитници за само еден состанок, од десната страна, влезе во посебна иницијатива за надомест на располагање од страна на букмејкер, кој исто така може да се комбинира со 1xbet Promo Code. Ако игра 5 натпревари – секој со удел еднаква или поголема од 1,30 – и ќе ја изгуби облог врз основа на погрешен резултат на тоа, 1xbet спортови ви надомести до максимум од 25 €. Запомнете дека оваа сума ќе се појави на вашиот плеер сметка во форма на 1xbet бонуси и мора да се игра со цел да се преземат кога на прагот е 6 пати повеќе од вредноста на бонус 1xbet истото. Квалификуваните облози за постигнување на овој праг мора да бидат барем цитирани во 2,00. исто така ве потсетуваме дека не е дозволено да учествувате во оваа промоција на повеќе од едно лице во рамките на истото семејство (различен профил, но со исти лични или пристапни податоци). Во секое време можете да се консултирате со информациите и правилата на иницијативата за спорт 1xbet што ја наоѓате овде.