Bookmakere tyr noen ganger triks for å redusere kostnadene

En annen vilochnik-strategi anses som populær: når en spiller er ute etter en vinn-vinn-kombinasjon av odds for forskjellige bookmakere. Så satser han på seieren til en bookmaker og på en annen nederlag. Uansett utfallet av hendelsen, forblir vilochnik i det svarte. Bookmakere liker ikke slike spillere, fordi hele følelsen av bookmaking går tapt: innsatsen er en risiko, og gaffelen er en garantert gevinst. Derfor utvikles algoritmer mot vilocals, kontoene deres blokkeres uten mulighet for utvinning.

Er populær blant spillere svindel med odds bonus en innsats på forhånd. En spiller kan delta på en kamp og lære om en hendelse før bookmakeren får vite om det. Så en spiller kan snappe høye odds på et garantert vinnerresultat før bookmakeren endrer odds. Derfor er det ofte mulig å se hvordan hendelsen forsvinner fra linjen og vises med en forsinkelse, men allerede oppdatert. Dermed klarer bookmakeren å gjenoppbygge koeffisientene under arrangementet.
Bookmakere jukser

Bookmakere tyr noen ganger triks for å redusere kostnadene. For eksempel, i løpet av en kamp ønsker en spiller å satse, men koeffisienten endres til en mindre lønnsom en akkurat i det øyeblikket. Sikkert, dette er en rettferdig endring forbundet med en økning i sannsynligheten for et utfall norsk casinoguide, men spilleren så da en mer gunstig koeffisient for seg selv da han trykket på knappen. Imidlertid vil bookmakeren aldri opptre med tap og vil erstatte koeffisienten med en mer lønnsom en når som helst før eller på tidspunktet for spill.

Hvis en spiller systematisk klarer å vinne store summer på spill, er dette et alarmerende signal for bookmakeren. Derfor sliter bookmakere ofte med vellykkede spillere online betting: De reduserer grensene, forkorter linjen og øker tiden som kreves for å betale gevinster. Noen ganger blokkerer de til og med slike spillere uten å forklare årsakene. Det er viktig å merke seg at lovlige bookmakere ikke tyr til slike triks, du bør ta hensyn til dette når du velger en bookmaker.

Rate this post