Beste odds sider

Blant manglene i dette systemet bør du være oppmerksom på:

Høy risiko for å miste hele banken som følge av en rekke mislykkede resultater.
Behovet for å velge flere bookmakere med høy innsats spillgrenser slik at hver innsats kan dekke de tapende.

Husk at Martingale-metoden uunngåelig fører til ødeleggelse. Fordi det er et lotteri, designet for gamblere som satser, ikke tenker på konsekvensene. Hvis du kan satse med en positiv matematisk forventning, bruk de første 3 strategiene i vår liste – de vil gi deg en stabil inntekt. Og selv om du ikke vet hvordan du kan satse med en positiv forventning, bruk fortsatt de tre første strategiene – de vil i det minste tillate deg å spare penger før du krasjer gjennom måneder eller år.
5. D’Alembert Metode

Denne typen spillsystem, også kalt pyramidkonstruksjonsmetoden, ligner Martingale-strategien. Men når du bruker D’Alembert-metoden, blir størrelsen beste odds sider på innsatsen etter en seier nødvendigvis redusert med størrelsen på den vinnende innsatsen. Og hvis du mister innsatsen, øker størrelsen på det tapte spillet.

Risikoen og negative konsekvenser for bankrollen din vil være den samme som for Martingale-strategien. Derfor anbefaler vi sterkt at du ikke bruker denne tilnærmingen.
6. Grind metode

Grunnlaget for denne metoden er D’Alembert-strategien. Men samtidig har Grind-metoden en forskjell: etter hver seier stiger fotballfrekvensen, og etter å ha profitt, går frekvensen tilbake til den første.

Grind-metoden brukes ikke av spillerne på grunn av den for sakte akkumuleringen av midler og overdreven høy risiko for å miste hele bankrollen. Hvis målet ditt er stabil innsats, anbefaler vi deg for alltid å forlate slike åpenbart sviktende strategier som Graind-metoden, Martingale-metoden og D’Alember-metoden.
7. Kelly kriterium

Denne strategien gjør det mulig å beregne størrelsen på fotballrenten som en prosentandel av bankens totale beløp til disposisjon for spilleren, og maksimalt maksimere inntjeningen til fotballrenter. Egnet alternativ for spillere med en stor bank.

Beste odds sider 5.00/5 (100.00%) 1 vote