Aluksi Pirlon “Vanhan naisen” kanssa

Rabio ei kuitenkaan ole ainoa huippuluokan jalkapalloilija, joka on viime vuosina onnistunut allekirjoittamaan vapaan asiamiehen oikeudet. Kutsumme sinut muistamaan vähintään yhdeksän muuta samantyyppistä pelaajaa.

Andrea Pirlo

Kesällä 2011, kymmenen vuoden jälkeen Milanossa, Andrea Pirlo päätti muuttaa tilannetta. Kirjaimellisesti kuusi päivää sen jälkeen Juventuksen johto riitti ensin vakuuttamaan kokeneen keskikentän yhteistyön toteutettavuudesta ja ilmoitti virallisesti siirtymisensä vapaaksi agentiksi.

Ei Rabio yksin. Juventuksen parhaat pelaajat

Aluksi Pirlon “Vanhan naisen” kanssa tehty työsopimus oli tarkoitettu kolmeksi vuodeksi, mutta Andrea jäi Torinoon toiseen kauteen. Ikästään huolimatta Juventus kiinnitti Pirloon vakavia odotuksia, mutta keskikenttäpelaaja ei edes ylittänyt niitä. Hän vietti neljä vuodenaikaa upealla laadulla Juvessa. ).

Fabio CANNAVARO

Vuonna 2004 Juventus käytti 10 miljoonaa euroa Fabin Cannavaron ostamiseen Interiltä. Kaksi vuotta myöhemmin Turintsevin päämiehet päättivät myydä Real Madridin keskikantansa 7 miljoonalle, mutta tämä johtui luokassa olevan vanhan merkin alentamisesta Serie B: ksi “Kalchopolin” vuoksi.

Kolme vuotta myöhemmin Juventus pystyi palauttamaan Cannavaron klubiin vapaaksi agentiksi, mutta oli selvää, että kokeneen Fabion uran valmistuminen oli lähellä. “Vanhan merkin” leirissä kaudella 2009/10 Cannavaro järjesti 400. ottelunsa Serie A: ssa, mutta kauden jälkeen hän pelasi Arabiemiirikunnissa “Al Ahlyn” riveissä.

Kesällä 2015 Juventus pystyi saamaan Real Madridin Sami Hedirun keskikentän, kun Madridin kanssa tehty sopimus saatiin päätökseen. Tuolloin Saksan jalkapalloilijan arvo markkinoilla oli arviolta 18 miljoonaa euroa, mutta heidän “kuninkaallisen klubinsa” ei tarvinnut maksaa turistejaan.

Rate this post